H-2072 Zsámbék, Nyárfás utca 2. | Telefon: +36 70 886 4878 | E-mail: info@dentinel.hu

Szállás lehetőség

Budapesttől 25 km - re Zsámbék szívében lévő fogászati klinikánk mellett a Szépia Bio Art Hotel, négycsillagos szálloda gondoskodik vendégeink csodálatos elhelyezéséről.

Szépia Bio & Art Hotel **** Szépia Bio & Art Hotel **** Szépia Bio & Art Hotel **** Szépia Bio & Art Hotel **** Szépia Bio & Art Hotel **** Szépia Bio & Art Hotel **** Szépia Bio & Art Hotel ****

Miért Magyarország?

Magyarország és Budapest rendkívűl népszerű turisztikai célpontok. A magyar fogászati turizmus fellendülésének magyarázata a magyar fogorvosok profizmusa, a fogászati kezelések magas szinvonala és a nemzetközi összehasonlításban kedvező ár-érték arány. Budapest az egyik legszebb európai főváros.

Külföldi vendégeink itt tartózkodásuk alatt belekóstolhatnak Budapest pezsgő kulturális életébe, ellátogathatnak a a középkori hangulatot árasztó várnegyedbe vagy kirándulhatnak a budai hegyekben. A szállodától és klinikától mindössze 30 percre találhatóak ezek a látványosságok.

Utazás

Hozzánk látogató vendégeinknek a legnagyobb kényelmet szeretnénk biztosítani. Repülővel érkező vendégeinknek, klinikánk transzfert biztosít a budapesti, bécsi és pozsonyi repterekről mind érkezéskor mind elutazáskor. A budapesti repteret kb. másfél óra elérni, a pozsonyi repteret kb. 2 óra, míg Bécs reptere kb. 3 óra autó útra feszik a szállodától.

A transzfert személyautókkal illetve kisbusszal biztosítjuk, angolul beszélő sofőrrel. Azok akik saját autóval vagy busszal érkeznek is könnyen megtalálják a szállodát, mert az M1-es autópályától csakúgy mint az M7-ről nagyon egyszerű a megközelítés.

Szépia Bio & Art Hotel

Az első és egyedülálló négy csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

Az Szépia Bio & Art Hotel**** a Főváros nyugati kapujában helyezkedik el a gyönyörű, festői szépségű Zsámbéki-Medence központjában Zsámbékon. A térség első számú 4 csillagos wellness és konferencia szállodája.

Wellness pihenés
Dentinel

2017. január 01-től –2017. december 30-ig

Wellness ajándék
Dentinel

2017. január 01-től –2017. december 30-ig

Wellness napok
Dentinel

2017. január 01-től –2017. december 30-ig

Üdvözöljük a Dentinel Klinika oldalán. Segíthetünk Önnek ? Készséggel válaszolunk minden kérdésére!
Üdvözöljük a Dentinel Klinika oldalán. Segíthetünk Önnek?
Készséggel válaszolunk minden kérdésére!

© Copyright 2021 Dentinel | Dentinel Kft. - Minden jog fenntarva! | Impresszum | Sitemap