H-2072 Zsámbék, Nyárfás utca 2. | Telefon: +36 70 886 4878 | E-mail: info@dentinel.hu

Orvosaink

dr.Petzke Anna

dr. Petzke Anna

Diplomámat Budapesten a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem meg. Már egészen kiskorom óta az orvosi hivatás érdekelt. A gimnáziumi évek alatt döntöttem a fogorvosi pálya mellett, hiszen itt egyben a kreatív oldalamat, és a jó kézügyességemet is kamatoztatni tudom. Ebből is következhetett, hogy a szakmán belül leginkább a szájsebészet keltette fel az érdeklődésemet. Úgy gondolom, itt lehet igazán szépeket alkotni. Számomra a legnagyobb motiváció a gyógyításon túl, hogy örömet szerezzek a pácienseimnek, és a tükörbe nézve elégedettek legyenek megújult mosolyukkal.

dr.Varga László

dr. Varga László

Fogszabályzás szakorvosa

Tanulmányaimat Budapesten a Semmelweis Egyetem Fogorvos Tudományi karán végeztem kiváló eredménnyel. Munkásságom több mint 15 évre tekint vissza. Meggyőződésem, hogy jól dönteni csak megfelelő ismeretek birtokában lehet, ezért kiemelten fontosnak tartom pácienseim részletes tájékoztatását a kezelések lehetséges módozatairól, hogy a meghozott döntés alapja legyen egy kölcsönös bizalmon alapuló együttműködésnek. A folyamatosan fejlődő technológiák megismeréséhez és szaktudásom szinten tartásához elengedhetetlennek tartom rendszeres részvételemet hazai- és nemzetközi kongresszusokon illetve továbbképzéseken.

dr. Fekete Bernadett

dr. Fekete Bernadett

A szabályos mosoly specialistája

Dr. Tamás Nagy Emőke

Dr. Tamás Nagy Emőke

Fogorvosi tanulmányaimat Marosvásárhelyen, a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen végeztem, és diplomámat is itt szereztem. Fő érdeklődési területem az esztétikai fogászat és fogpótlástan. A folyamatos betegellátás mellett rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, hogy jártas legyek a legújabb technikákban. Munkám során fontosnak tartom a precíz szakmai munkát, az oldott, nyugodt légkör megteremtését, és a bizalmon alapuló, tartós orvos-páciens kapcsolat kialakítását. Célom, hogy a páciens elégedetten és mosolyogva távozzon a rendelőből a fogászati kezelések után . A munkám az egyik kedvenc időtöltésem. Legjobban azt szeretem benne, amikor teljesen rendbe hozhatom egy páciensnek a fogait; olyan ez, mint egy nagy felújítás-mindent, ami nem odavaló, eltávolítunk és helyette “építünk” valami szépet. A kreativitás és az alkotás öröme adja a mindennapok kiteljesedését. Örülök, hogy napról-napra olyat csinálhatok, amit élvezek.

Páciens koordinátor

Seres Éva

Seres Éva

Elengedhetetlennek tartom, hogy az ember szeresse a munkáját és azt az időt, amit a munkájával tölt. Fontos számomra, hogy olyan környezetben legyek, ahol az ehhez szükséges motivációt és segítséget megkapom, ezt számomra a Dentinel Fogászati Klinika adja meg. Szeretek az emberekkel kapcsolatot teremteni és látni azt, mikor mosolyogva távoznak a rendelőből. Alapvetőnek tartom a paciensek bizalmának elnyerését, hisz e nélkül a mi munkánk sem lehet sikeres.

<>

Üdvözöljük a Dentinel Klinika oldalán. Segíthetünk Önnek ? Készséggel válaszolunk minden kérdésére!
Üdvözöljük a Dentinel Klinika oldalán. Segíthetünk Önnek?
Készséggel válaszolunk minden kérdésére!

© Copyright 2021 Dentinel | Dentinel Kft. - Minden jog fenntarva! | Impresszum | Sitemap